Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Update 2

NIEUWS UPDATE 2 VAN 9/11/2020

Verbouwing vestiging Kuringen

Onze bibliotheekmedewerkers hebben de verhuis naar vestiging Dusart ondertussen gemaakt, jullie zagen de verhuiswagen met een deel van hun meeverhuisde meubilair. Dit is de eerste stap in de vele fases die aan de verbouwing voorafgaan. Er moeten heel wat taken op een andere manier georganiseerd worden. Het bibpersoneel is nu volop bezig met het in mekaar laten vloeien van taken en collecties. Dat kan over van alles gaan, zoals bijvoorbeeld het doorlichten van de tijdschriftencollectie.

We halen de collectie over Sint en Kerst weer boven!

Het is een jaarlijkse traditie: begin november halen we alle boekjes, films en cd’s over Sinterklaas en Kerstmis voorzichtig uit hun bewaardozen. Ze staan klaar in de rekken, speciaal voor de jonge lezers.

De bib is er voor jou - aangepaste coronamaatregelen in de bib

Sinds 2 november gelden er verstrengde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Onze bibliotheken mogen open blijven, maar er worden een aantal extra veiligheidsmaatregelen genomen. Je leest er alles over op bibliotheek.hasselt.be.

Met vragen kun je op weekdagen telefonisch bij ons terecht op het nummer 011 29 59 00 (10-18 uur) of natuurlijk bij onze medewerkers in de bibliotheek.

Het team van Bibliotheek Hasselt Limburg

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social