dier stad - ik zoek van aas gier tot zee draak

dier stad zoektocht beeld van een nijlpaard

Vanaf woensdag 1 juli kun je op zoek naar de 26 nieuwe dierenbewoners van dier stad! Je komt hen tegen op ware grootte, dus dat kan gaan van mini tot maxi!

Hieronder vind je het plannetje, om je al op weg te helpen. Als je op het plannetje klikt kun je een grotere versie downloaden, da's handiger om te printen of om in te zoomen met de smartphone.
Je kunt de route ook in Google Maps openen.

Tip! Doe zeker mee aan de wedstrijd nadat je alle dieren gevonden hebt. Je maakt dan kans op een fijne prijs aan het einde van de zomer!

Tijdens de zomervakantie zien de straten van Hasselt er nóg betoverender uit dan anders! Misschien gevaarlijk hier en daar... of schattig zelfs?

26 beestig mooie illustraties van de hand van het Hasseltse creatieve duo Coco & June (Karen Leten en Barbara Soenen) vormen een wonderlijke tentoonstelling in open lucht, en zijn tegelijkertijd een superleuke zoektocht met allerlei dierenweetjes en -verrassingen!
Neem zowel je verrekijker als je vergrootglas mee en ga al wandelend door urban jungle en stedelijke woestijn op zoek naar allerlei bijzondere dieren. Spits je oren, want er is een hele beestenboel verstopt, groot en klein, in onze dier stad!

Als kers op de taart geven Coco & June al een eerste inkijk in hun nieuwe boek dat in augustus zal verschijnen.

dier stad is een samenwerking van Bibliotheek Hasselt Limburg met Coco & June in het kader van Zin in Zomer 2020.

Woensdag, 01 juli 2020 - maandag, 31 augustus 2020

doorlopend

De Hasseltse binnenstad

Iedereen vanaf 6 jaar

Bibliotheek Hasselt Limburg i.s.m. Coco & June

Meer info

Een samenwerking van Bibliotheek Hasselt Limburg met Coco & June in het kader van Zin in Zomer 2020.