Huuradvies voor huurders en verhuurders

simpele illustratie van een  huis en een straat met huizen

Waar moet ik op letten bij het opstellen van een huurcontract? Wat kan ik doen als mijn huurders mijn pand verwaarlozen? Mijn huisbaas is niet voor rede vatbaar, hoe kan ik tot hem doordringen?

Huuradvies Hasselt maakt elke tweede vrijdag van de maand tijd voor jou in het spreekurenlokaal in vestiging Dusart, telkens van 17 tot 19 uur.

Vragen en relevante documenten kunnen op voorhand naar info@huuradvieshasselt.be gestuurd worden, om zo jouw consultatie goed voor te bereiden.

Vrijdag, 14 februari 2020

van 17.00 tot 19.00 uur

Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Dusart

Martelarenlaan 17 | 3500 Hasselt

huurders / verhuurders

gratis

Organisator

Huuradvies Hasselt is een groep rechtenstudenten en studenten rechtspraktijk die jou op vrijwillige basis wegwijs maken in het huurrecht. Iedereen die huuradvies nodig heeft is welkom, zowel huurder als verhuurder, toekomstig of niet.