Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Boekenpanda boekenbabbel 3 - Zie mij graag

boekenpanda meuleman

Ook dit academiejaar gaan Hogeschool PXL en Bibliotheek Hasselt Limburg samen op zoek naar de Boekenpanda, hét PXL-Boek van het Jaar. Op dinsdag 25 april komen we samen in Bibliotheek Hasselt Limburg om een derde genomineerd boek te bespreken.

Zie mij graag van Sarah Meuleman

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren.

Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende verdwijningszaak van een jong meisje, heeft dat ingrijpende consequenties voor zijn dochters. Lieve keert terug naar de plek waar ze is opgegroeid om te achterhalen wat er is gebeurd. Hoe sterk zijn familiebanden? En hoeveel kun je vergeven?

Zie mij graag is een zinderende roman van Sarah Meuleman, vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoe ver we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de boekenbabbel

Breng hier je stem uit

De Boekenpanda

Najaar 2022 selecteerden de studenten drie romans die de opvolger kunnen worden voor Jij mag alles zijn van Griet Op de Beeck, na Lize Spit de tweede winnaar van de Boekenpanda - PXL Boek van het Jaar! Wil je ook bij de uitreiking zijn op 16 mei? Schrijf je hier in.

Wanneer
Dinsdag, 25 april 2023

om 18 uur

Waar

Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Dusart | Martelarenlaan 17 | 3500 Hasselt

De ingang van de bibliotheek ligt aan de kant van het Kolonel Dusartplein, onder de grote glazen luifel.

Doelgroep

Studenten Hogeschool PXL

Prijs

Gratis - reserveer je plekje

Organisator

Hogeschool PXL i.s.m. Bibliotheek Hasselt Limburg

Meer info

De Boekenpanda is een literatuurprijs voor recente Nederlandstalige fictie. Sinds 2021 wordt de prijs uitgereikt door Hogeschool PXL i.s.m. Bibliotheek Hasselt Limburg.