Huuradvies voor huurders en verhuurders

close up van rechtershamer

Waar moet ik op letten bij het opstellen van een huurcontract? Wat kan ik doen als mijn huurders mijn pand verwaarlozen? Mijn huisbaas is niet voor rede vatbaar, hoe kan ik tot hem doordringen?

Vanaf vrijdag 6 mei 2022 kun je twee keer per maand met dit soort vragen terecht bij het team van Huuradvies Hasselt, in vestiging Dusart.

Huuradvies Hasselt is een groep rechtenstudenten en studenten rechtspraktijk die jou op vrijwillige basis wegwijs maken in het huurrecht. Iedereen die huuradvies nodig heeft is welkom, zowel huurder als verhuurder, toekomstig of niet.

Huuradvies Hasselt maakt 1e en 3e vrijdag van de maand tijd voor jou in het spreekurenlokaal in vestiging Dusart, telkens van 16 tot 18 uur.

Vragen en relevante documenten kunnen op voorhand naar info@huuradvieshasselt.be gestuurd worden, om zo jouw consultatie goed voor te bereiden.

Vrijdag, 17 februari 2023

van 16.00 tot 18.00 uur

Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Dusart

Martelarenlaan 17 | 3500 Hasselt

huurders / verhuurders

gratis

Organisator

Huuradvies Hasselt is een groep rechtenstudenten en studenten rechtspraktijk die jou op vrijwillige basis wegwijs maken in het huurrecht. Iedereen die huuradvies nodig heeft is welkom, zowel huurder als verhuurder, toekomstig of niet.