Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Lezingen

Tussen 2 lijnen

een structurele en intense samenwerking tussen Bibliotheek Hasselt Limburg en CCHA

De zaterdaglezingen in onze bibliotheek kennen een lange en goede traditie. Zowel auteurs van fictie als schrijvers van non-fictie komen hier graag het beste van zichzelf geven. Het talrijke en geïnteresseerde publiek wordt bevolkt door zowel habitués als nieuwsgierige aagjes. CCHA introduceerde twee seizoenen geleden zijn genre 'context' waarin het de blik open wil houden op de sociale context van vandaag.

Beide huizen namen dus al een tijdje hun zogenaamde ‘maatschappelijke opdracht’ op, richtten lezingen fictie en non-fictie in, bedachten er namen als Luistervinken en Tussen de lijnen voor, maar bundelen nu de krachten.

Tussen 2 lijnen houdt zich niet altijd aan het misschien veronderstelde schoonschrift en kleurt af en toe fijn buiten de twee lijntjes, maar twee huizen en twee formules werken voortaan intens samen om spitante auteurs en sprekers naar Hasselt te halen.

In seizoen 18-19 doen we dat 10 keer, en wel in twee formules. Vijf maal op vrijdagmiddag in boekhandel Grim (waar we ook een broodje voorzien), vijf maal op zaterdagnamiddag in Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Dusart. Kijk hier wie komt!

Praktisch

  • Tickets voor Tussen 2 lijnen kosten 5€ en zijn te koop
    • online;
    • aan de kaartverkoop in het CCHA;
    • telefonisch 011 22 99 33.
  • Bijkomende info vind je hier terug.

Bibliotheek Hasselt Limburg
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

tel. 011 29 59 00
e-mail bibliotheek@hasselt.be
http://www.hasselt.be/bibliotheek


De openingsuren van de Bibliotheek Hasselt Limburg vind je terug via http://bibliotheek.hasselt.be/bhlopeningsuren

Zoek in de catalogus

Nieuws

dinsdag, 20 november 2018
Lara Taveirne op het kerkhof met erboven de cover van haar boek
Update Er zijn nog tickets beschikbaar - laat de kans niet passeren om deze Brugse dame aan het woord te horen! Je maakt trouwens kans om het boek te winnen want we verloten één exemplaar onder de...
maandag, 19 november 2018
logo van Winterland Hasselt met Winterland zelf op de achtergrond
Update! Morgen (dinsdag 11 december) om 14 uur verwacht Wijbrand van der Sande jullie in onze bib voor zijn Weihnachtsfest-vertelnamiddag! Gratis en zonder reservatie. Tot dan! Winterland Hasselt...
maandag, 30 juli 2018
fff
Het activiteitenprogramma van vestiging Kuringen staat online! Heel wat lezingen en workshops staan op jou te wachten, zowel in de bib als op locatie. Schrijf je zeker tijdig in via het online formulier!

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social