Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Vestiaire

maandag, 23 januari 2017

De vestiaire bevindt zich in de hal op het gelijkvloers achter de internet pc's.

Je kunt er jassen, tassen, rugzakken en dergelijke op eigen verantwoordelijkheid opbergen in een vestiairekast.

Deze vestiairekasten bedien je met een pincode die je zelf kiest. Volg de handleiding die je bij de kastjes vindt en houd rekening met het reglement.

Reglement vestiairekastjes

 1. Exclusief voor bibliotheekgebruikers
  Vestiairekastjes zijn gratis voor bibliotheekleden. Zij kunnen er jassen, tassen, rugzakken en dergelijke achterlaten wanneer zij gebruik maken van de bibliotheek.
 2. Aansprakelijkheid
  1. De bibliotheek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor achtergelaten of verloren eigendommen, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen die in de kastjes opgeborgen werden.
  2. Wij raden aan volgende zaken niet in de vestiaire achter te laten: portefeuille • laptop • gsm • waardevolle spullen.
  3. De volgende zaken mogen in geen geval in de vestiaire achtergelaten worden: etenswaren en bederfbare producten, paraplu’s.
  4. Alles wat in de vestiaire achtergelaten wordt, moet de dag zelf, 15 minuten voor sluitingstijd van de bibliotheek afgehaald worden. De kastjes worden elke avond bij het sluiten van de bibliotheek leeggemaakt uit veiligheidsoverwegingen. Na het verstrijken van een termijn van 48 uur worden de niet afgehaalde voorwerpen beschouwd als verloren voorwerpen. Indien niemand ze na een periode van maximum 3 maanden heeft opgevraagd, worden ze aan een liefdadigheidsinstelling geschonken. Bederfelijke en waardeloze voorwerpen worden elke dag na de sluiting van de bibliotheek vernietigd.
 3. Code
  De bibliotheek vraagt de gebruikers van deze vestiairekastjes om de zelfgekozen code discreet in te tikken en zich ervan te verzekeren dat niemand de code heeft kunnen zien.
  De gebruiker van de vestiairekastjes is zelf verantwoordelijk voor het onthouden van zijn cijfercode. Bij het vergeten van deze code zal de bezoeker moeten kunnen bewijzen dat de inhoud van het kastje zijn eigendom is.

Bibliotheek Hasselt Limburg
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

tel. 011 29 59 00
e-mail bibliotheek@hasselt.be
http://www.hasselt.be/bibliotheek


De openingsuren van de Bibliotheek Hasselt Limburg vind je terug via http://bibliotheek.hasselt.be/bhlopeningsuren

Alles over: communicatie

Lees ook:

Zoek in de catalogus

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social