logo erfgoeddag en foto's van alle activiteiten die doorgaan in de bibliotheek op erfgoeddag 22 april 2018

Update! Dit is Erfgoeddag in BHL Dusart

donderdag, 05 april 2018

Update!

Vergeet niet tijdig te reserveren voor de lezing door Professor Ackaert en de rondleidingen in de bib!

zondag 22 april - 14 tot 18 uur

Erfgoeddag, onze jaarlijkse getrouwe, komt er weer aan op zondag 22 april. Ook Bibliotheek Hasselt Limburg doet weer mee met een mooi aanbod!

Dit jaar - een verkiezingsjaar - is het thema 'kiezen'. Onze activiteiten die dag spelen op verschillende manier op het thema in. Ze zijn allemaal gratis.

Volg de link en schrijf je in voor

Kom op eigen houtje naar

Bibliotheek Hasselt Limburg neemt door haar geschiedenis en haar unieke drieledige opdracht als grootste openbare bibliotheek, erfgoedbibliotheek en wetenschappelijke bibliotheek een bijzondere plaats in het Limburgse en Vlaamse bibliotheeklandschap in. In haar profiel als erfgoedbibliotheek investeert Bibliotheek Hasselt Limburg in de uitbouw van haar Dienst Erfgoed.

Nieuws op maat