• Tournée locale strijkt neer in Hasseltse wijken - met ondersteuning van de bib
affiche van tournee locale

Tournée locale strijkt neer in Hasseltse wijken - met ondersteuning van de bib

dinsdag, 03 april 2018

Tournée Locale is een tweejaarlijks cultuurfestival dat dit jaar tussen 20 april en 6 mei voor het eerst plaatsvindt in Runkst, de stationsomgeving en de Heilig Hartwijk. Drie diverse wijken met een rijke historie die aansluiten bij het hart van de stad.

Met Tournée Locale dagen heel wat cultuurhuizen en organisaties de bewoners van deze wijken uit en brengen hen op een creatieve manier met elkaar in contact.

Ook Bibliotheek Hasselt Limburg is partner in dit mooie verhaal. In het volledige - en zeer uitgebreide! - programma vind je zeker een activiteit waarbij je kunt aansluiten. De bib ondersteunt deze activiteiten:

• Boekbar - een pop-up bibliotheek annex bar in Hostel H waar we ook verschillende activiteiten organiseren
  • Bibtruck op locatie! - het bibtruckteam zal present zijn op het openingsfeest en het slotevent
  • Levende Bibliotheek - een storytellingproject van wijkbewoners over angst en moed. Uit het leven gegrepen!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in de Boekbar of op een van de festiviteiten!

Nieuws op maat