foto van een man met een vol hoofd en de tekst In Focus Week van de hoogbegaafdheid

IN FOCUS Week van de hoogbegaafdheid

vrijdag, 09 maart 2018

Hoogbegaafdheid is een woord dat niet bij iedereen positieve gedachten oproept. Er bestaan ook veel vooroordelen en misvattingen over. Soms kunnen hoogbegaafden hierdoor niet altijd en overal zichzelf zijn en hun talenten optimaal inzetten. En dat is enorm jammer, want hoogbegaafden hebben de maatschappij veel te bieden.

De Week van de Hoogbegaafdheid brengt het onderwerp positief onder de aandacht door kennis over hoogbegaafdheid te verspreiden en vooroordelen en misvattingen proberen weg te nemen.

Nu IN FOCUS op ons bibliotheekplein!

Nieuws op maat