• Boekbar activiteiten tijdens Tournée Locale
logo Tournee locale en activiteiten boekbar met een foto van een boek en een tas koffie

Boekbar activiteiten tijdens Tournée Locale

donderdag, 05 april 2018, 17.25 u.

Hou je van koffie en een goed boek? Dan moet je tijdens Tournée Locale zeker binnenspringen in de lounge van Hostel H. Daar opent op zaterdag 21 april de Boekbar – en je raadt het al – je vindt er boeken én een bar. Maar de Boekbar is meer dan een pop-upbibliotheek en een ontmoetingsruimte. Je kunt er naast ontmoeten en buiten uitlenen ook gaan luisteren naar de creatiefste muzikanten en vertellers uit de wijk, of zelf meedoen natuurlijk.

Laat je verassen door een huisconcert, een muzikale en poëtische namiddag, een ‘voor u gelezen’, een teken- en ontmoetingscafé en enkele sessies ‘verhalen en alle talen’ (meertalig voorlezen).

Nieuws op maat

• Boekbar activiteiten tijdens Tournée Locale