Rondleiding Conn3ct

beeld conn3ct met beeld erfgoeddag en tekst dat er een rondleiding doorgaat op erfgoeddag om 14 uur

Heb je Conn3ct bezocht en zoek je verdere verdieping in de betekenis van de boekdrukkunst en hoe die een vergelijkbare impact had als sociale media nu? Ben je benieuwd hoe grensverleggende keuzes uit die tijd mee aan de oorsprong lagen van de economische, ideologische en maatschappelijke verandering in de 16de eeuw?

Karel Verhelst schetst deze bijzondere periode aan de hand van de tentoonstelling en beantwoordt graag je vragen.

Zondag, 22 april 2018

om 14 uur

Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Dusart | Martelarenlaan 17 | 3500 Hasselt

Iedereen

Bibliotheek Hasselt Limburg

Je plekje reserveren is verplicht:

Vermeld bij je reservatie je voornaam, naam, lidkaartnummer, e-mailadres of telefoonnummer en met hoeveel personen je komt.